AlbaniaPage Programim Sisteme Online per Biznese
Programe Sisteme Online Per Travel and Tours dhe Sherbime Finaciare - IT Special for Travel and Tours


 

OFERTA E MUAJIT !

 • Cloud Name Server GeoDns

 • Anti DDOS Monitoring Server

 • Anycast CDN Global 14 Locations

 • CDN Hosting 25 Locations

 • SSD Hosting 100%

 • 1Gbps Hosting Speed

 • Unlimited Bandwidth Server

 • 100% Cpu and 100% Ram

 • 64 Giga Ram + 8 Core CPU

  Price 200 Euro / Monthy
  For 1 year 2 month Free
   

     
Sisteme Online
Per AIRLINES
Menaxhim Shitje
User pa limite
Bileta pa limite
Module Finance
Sisteme Online
Per TRAGETE
Menaxhim Shitje
User pa limite
Bileta pa limite
Module Finance
Sisteme Online
Per AUTOBUSA
Menaxhim Shitje
User pa limite
Bileta pa limite
Module Finance
Sisteme Online
Per HOTELERI
Menaxhim Shitje
User pa limite
shitje pa limite
Module Finance
Sisteme Online
Per SHOPING
Menaxhim Shitje
User pa limite
shitje pa limite
Module Finance
     

Kush eshte AlbaniaPage ?
AlbaniaPage eshte nje Grup Programatoreve Shqiptar te specializuar vetem per menaxhimin e sistemeve online per Bzineset, fillimisht me Bizneset Ticketing per Biletari . Deri me tani kemi mbi 253 Kompani qe mirembajme me sisteme online, duke perfshire Sisteme Online per Agjensi, Kompania Ajrore, Komapani Trageti, Kompani Autobusave, etj.
Krimi i faqeve te internetit per Biznest Online per Travel and Tours dhe Sherbime Financiare Online per Booking dhe Ticketing Sistem. AlbaniaPage e specializuar per punime database online per Bizneset.
Cdo biznes duhet te kaloj online - Nese biznesi juaj heq limitet e shitjeve atehere kalo online je me gjithe boten!
AlbaniaPage garanton sherbime 100% te sistemeve online dhe programim 100% ne prezence sipas kerkeses suaj.

 

Cfar ofrojme ne ?
AlbaniaPage ofron Server Hosting per Bizneset me sigurim 100% uptime Server edhe me 100% siguri perfshire Sistemin e Sigurimit te te dhenave me garanci 100% ( nuk perfshihet Update Sistem) me Support 24/7/365 cdo dite.
Ne deri me tani kemi arritur te mbulojme mbi 253 kompani online qe punojne cdo dite me sherbime shitjes.

 

 Telefon ose Viber Contact
Shqiperi : +355693127301
Maqedoni : +38971743642